Team GemeenteBelangen trok vandaag door de wijken met ons ‘GB aan de Bak’ programma, en we hadden vandaag een speciale stop bij de kindertuinen! Met maar liefst 20 vrijwilligers die hun handen uit de mouwen staken, was het een drukte van jewelste op de tuinen, allemaal in het kader van NLdoet. Als GemeenteBelangen staan we altijd paraat om lokale initiatieven te steunen, en vandaag was daar geen uitzondering op!

Herinner je je nog die heerlijke kerstmarkt waar we popcorn en kapucijners met spek verkochten? Nou, die inzet heeft ons een mooie €250,- opgeleverd, die we met blijdschap hebben overhandigd aan de Jeugdtuinen Borgerswold van Tuinrecreatie Veendam – De Toene. Vandaag overhandigde onze fractievoorzitter Robert de Jonge vol trots de cheque aan het bestuur van dit fantastische initiatief. Wekelijks genieten de kinderen, o.a. van de Jenaplan school, van tuinieren en natuureducatie onder begeleiding van toegewijde vrijwilligers.

Robert de Jonge benadrukt: “We zijn enorm blij deze initiatieven te kunnen steunen. Tijdens onze rondleiding zagen we hoe hard er wordt gewerkt om de kindertuinen nog mooier te maken. Het enthousiasme van de vrijwilligers werkt aanstekelijk, blijf vooral zo doorgaan!”

#LokaleTrots #trotsopveendam #gbaandebak