De voorbereidingen voor de Provinciale Verkiezingen zijn reeds in volle gang en de verkiezingskoorts wordt hier en daar al een beetje zichtbaar. Ook binnen onze provinciale partij Groninger Belang waar we met bijna alle “GemeenteBelangens” in onze provincie deelgenoot van zijn is het een drukte van belang met allerlei voorbereidende zaken die noodzakelijk zijn voor een goede campagneperiode. Binnenkort zult u zowel in Veendam als daarbuiten de diverse campagne-uitingen wel voorbij zien komen van het Groninger Belang.

https://groningerbelang.nl/wp-content/uploads/2019/02/Verkiezingsprogramma-2019-2023-def.pdf

Groningen verdient het! Waar staan wij voor?

Een verkiezingsprogramma wordt eens per 4 jaar geschreven. Ontwikkelingen in de samenleving gaan echter continue door. Daarom vindt het Groninger Belang het belangrijk om voortdurend met die samenleving in contact te zijn. Het Groninger Belang hecht daarom grote waarde aan het contact met inwoners, bedrijven, instellingen en belanggroeperingen die Groningen een warm hart toe dragen. Onze deur staat altijd voor hen open en ook zullen wij zelf actief de samenleving ingaan om ons goed te laten informeren. Als vereniging van lokale politieke partijen is het Groninger Belang diep geworteld in de Groninger samenleving. Onze leden zijn altijd in de buurt en weten wat er leeft. Kortom: een partij van Groningers voor Groningen!