Kerst 2019

Nog een paar dagen en dan is het weer Kerst. Kerst in een jaar,  waarvan we nu kunnen concluderen,  dat het bol stond van een diversiteit aan maatschappelijke en politieke gebeurtenissen.

Maar hoe dan ook, het wordt altijd weer Kerst. Een periode in het jaar waarin we vaak even tot een soort van rust komen; even tot bezinning komen. We versieren ons huis van binnen en van buiten op onze eigen manier om deze periode nog mooier en nog intenser te kunnen beleven. Vaak ook besteden we met Kerst ook net even wat meer tijd aan onze familie of vrienden, waarbij gezelligheid  en sfeer een belangrijke rol spelen.

Voor GemeenteBelangen staat deze periode altijd in het teken van de Kerstmarkt die al vele jaren in Veendam wordt georganiseerd. Dit jaar zijn we in de weer met het verkopen van “aardappeltwisters” en “capuncijners met spekjes”. En dat natuurlijk ook nu weer ten behoeve van een “GOED DOEL” in onze gemeente.

Dit jaar is dat de “Stichting: VOORDOOR” uit Wildervank.  Op hun website lezen we het volgende:

We hopen een goede opbrengst gedurende de beide marktdagen te kunnen genereren die we op een later tijdstip op gepaste wijze zullen overhandigen.

Afsluitend wil GemeenteBelangen Veendam u heel graag: FIJNE FEESTDAGEN wensen en vooral een goed en gezond 2020.