Kerstmarkt 2018 en het komende Nieuwjaar 2019.

GemeenteBelangen staat ook dit jaar weer op de jaarlijkse Kerstmarkt in Veendam die gehouden zal gaan worden op de 22e en 23e december aanstaande. We zijn wederom op de voor ons gebruikelijke plek nabij Van Uffelen en Greving Optiek gepositioneerd alwaar onze onvolprezen marktkraam wederom de jaarlijkse diensten mag bewijzen. (Altijd weer “een dingetje” om het bouwpakket in elkaar te zetten.)

Dit jaar hebben we gekozen om het Diabetesfonds te ondersteunen met de opbrengst van de verkoop van onze bekende poffertjes. Natuurlijk zijn we op de kerstmarkt gericht op dit goede doel maar u kunt ons ook altijd benaderen over politieke zaken die u na aan het hart liggen. We zien uw bezoek graag tegemoet.

GemeenteBelangen Veendam wenst een ieder hele fijne Kerstdagen en een gezond en voorspoedig Nieuwjaar.