GemeenteBelangen Veendam

Vertrek Wethouder Jaap Velema

Gisteren is bekend geworden dat de van collegepartner D66 in het college zittende wethouder Jaap Velema de Veendammer politiek gaat verlaten. Jaap is voorgedragen als burgemeester van de nieuwe gemeente Westerwolde.

Wij van GemeenteBelangen Veendam willen Jaap daar van harte mee feliciteren.

Het is voor Jaap een prachtige uitdaging om in de streek waar hij is opgegroeid het burgemeesterschap te mogen gaan uitoefenen. Westerwolde kan zich gaan verheugen op de komst van de nieuwe burgemeester. In zijn rol als wethouder in de gemeente Veendam hebben we Jaap leren kennen als een plezierig mens die immer constructief in de wedstrijd staat en in staat is om verschillende politieke denkwijzen te verbinden. Dat is een gave!

We wensen Jaap heel veel succes met zijn nieuwe uitdaging.