Opbrengst Kerstmarkt voor “Samenloop voor Hoop”en “Bogdike”.

Zondag 6 mei 2018 was het zover.  Het “Team Lovely” van Wouter Broek, Hetty Drenth, Sinetta Goedendorp en Bart Kloosterhuis brachten hun actie voor “Samenloop voor Hoop” onder fantastische weersomstandigheden tot uiting in de vorm van een geplande boottocht vanaf het haventje in Veendam tot aan Bareveld door het Oosterdiep. Het doel van deze actie laat zich raden; het zoveel als mogelijk geld bijeen brengen voor de bestrijding van kanker.

Voor GemeenteBelangen een prachtig moment om ter hoogte van de sluit nabij Brasserie Wildervank één deel van de opbrengst van de Kerstmarkt in de vorm van een cheque te overhandigen aan initiatiefnemer Wouter Broek. Het tweede deel van de opbrengst zal worden overgemaakt aan de stichting Bogdike.