GemeenteBelangen Veendam

Kerstmarkt 2017

We kunnen bijna spreken van een traditie, want ook dit jaar zullen we weer op de Kerstmarkt (16 en 17 december) aanwezig zijn. Traditioneel met onze in eigen beheer gebouwde “marktkraam” in de bekende gele kleurstelling. We hebben al in eerdere berichtgevingen aangegeven dat de aanwezigheid op de Kerstmarkt voortkomt uit het verleden waarbij de opstart van de Kerstmarkt wel wat vulling kon gebruiken. Derhalve is er destijds gekozen om ook ruimte te bieden aan eventueel bereidwillige politieke partijen om de Kerstmarkt enige “body” te verschaffen.

Hoewel we als politiek aanwezig zullen zijn zal de nadruk van onze aanwezigheid niet op het belang van de aanstaande verkiezingen liggen. Wel kunt u desgewenst natuurlijk met ons over eventuele brandende zaken van gedachten wisselen tijdens uw bezoek.

Ook dit jaar hebben we weer een goed doel in gedachten die we willen gaan steunen met de opbrengst van de verkoop van een heerlijke warme hap: onze enige echte Veendammer Gehakt-Bal met Veendammer mosterd.

Dit jaar is de opbrengst voor de Stichting Bogdike.

We nodigen u graag uit om onze gehaktballen te komen proeven.