Hulp van GB bij aanbrengen verlichting Bruggen.

Terwijl de Sint bezig was om op vele plaatsen in ons land, waaronder Veendam, met zijn gevolg aan te meren, was GemeenteBelangen bezig de helpende hand uit te steken naar de initiatiefnemers van het project: Versieren Bruggen Veendam-Wildervank. Vorig jaar was dit een groot succes maar dit jaar bleek dat het ten uitvoer brengen van de werkzaamheden om de bruggen  mooi in de lichtstrengen te krijgen wat problematischer was dan aanvankelijk gedacht. Toen in de pers een artikel verscheen waarin bericht werd dat het hele lichtfeest niet door kon gaan wegens gebrek aan “handjes” was dit voor GemeenteBelangen een signaal om met vereende krachten de bekende handschoen mee op te pakken. Het zou toch jammer zijn wanneer een dergelijk initiatief met zo’n positieve uitstraling een langzame dood zou sterven. Samen met meerdere vrijwilligers uit de omgeving werd er de 18e november hard gewerkt om zoveel mogelijk bruggen van licht te voorzien. We hopen dat u binnenkort van het resultaat zult genieten.