Met een goede gift terug in de tijd.

Gemeentebelangen staat zoals u weet jaarlijks op de Kerstmarkt met als doel om met de verkoop van de beroemde GB-poffertjes geld bijeen te sprokkelen ten behoeve van een “goed doel”.  Dit jaar heeft GemeenteBelangen gemeend om met de keuze van een goed doel terug te gaan in de tijd. De Eerste Wildervankster Paardentram is in Wildervank en Veendam en uiteraard ook ver daarbuiten een bekend fenomeen. Reden genoeg om de stichting op 17 juli te verrassen met een waaardecheque van € 250,- Fractievoorzitter Christel Knot, Bert Kraan en Job Westerhuis waren op het hoofdkwartier aan de Lubbersstraat aanwezig namens GB om de plichtplegingen te laten plaatsvinden.

De cheque werd overhandigd aan de heer Jaap de Weijs die, ondanks dat hij onlangs op 80-jarige leeftijd is gestopt met zijn actieve rol als tramconducteur, nog steeds “het gezicht “ is van de paardentram.