Inloopavond in het Raadhuis te Wildervank,

Op donderdag 29 juni hebben we onze eerste inloopavond gehouden in een reeks van avonden die de komende maanden in de aanloop naar de gemeenteraadverkiezingen zullen gaan plaatsvinden. Het Raadhuis, voorheen zaal Boelens, de plaats waar het meer dan 35 jaar geleden begon voor Gemeentebelangen, was uitgekozen om de spits af te bijten. De opkomst was zeer bemoedigend en nadat onze wethouder Henk Jan Schmaal een inleidende presentatie had gehouden was het woord aan de belangstellenden om vooral veel vragen, het liefst ook zeer kritisch, aan ons voor te leggen. Welnu, dat gebeurde gelukkig ook. Zaken als o.a. verkeersveiligheid, bestrating van trottoirs, steigers Oosterdiep, het Langeboschemeer, situatie winkelcentrum en voorzieningen te Bareveld kwamen ruim voor het voetlicht.
Een zeer waardevolle inbreng van de aanwezige bewoners uit Wildervank en Bareveld en de Wildervanksterdallen maakte deze avond tot een succes.